12 Şubat 2011 Cumartesi

OLUR MU BE ODA'M TV'M! HER ŞEY YENİ BAŞLIYOR! DAHA DEVRİM MEVRİM PİYASADA YOK İKEN NİL'İN KAYNAĞI MADENİN YATAĞI GÜNEY SUDAN AYRILIVERDİ İSRAİL LEHİNE


.
Mısır ve Sudan'ın tek su/hayat kaynağı Nil. Nil'in kaynağı da, çok değil bir kaç hafta önce referandumu yapılarak ABD/İsrail ortaklığıyla Sudan'dan ayrılan garnizon devlet Güney Sudan!
.
Senin "büyük dayı" her şeyi kaybetmiş değil daha, pes etme hemen! Ne The End'i, ne bittisi...
.
Yine de 85 milyonluk Sünni Mısır + 75 milyonluk Sünni Türkiye (+ yedeğindeki 20-25 milyonluk Sünni Suriye) 75 milyonluk Şii İran'la dengelenemeyecek kadar büyük bir güç artık!
.
Türkiye'den sonra Mısır da elden çıktı, çakacak gibi gözüküyor İsrail için. Ama hiç merak etmesin, İsrailoğullarını Babil esaretinden kurtaran Persler gibi, İsrail'i de bu esaretten (sıkışmışlıktan, çevrilmişlikten) yine İran kurtaracaktır! Ve bu gözler -her türlü savaş hazırlığı ve çemkirmeye rağmen- İran'la İsrail'in -Sünni kuşağı aleyhine- ittifakına da şahit olacaktır.
.
13 OCAK 2011 TARİHLİ TAALLUK:
ODACIĞIM SENİN KULAĞIN ORALARA DAİR DE DELİKTİR. BİR SATIR ARALA, PERDE ARKASINI GÖSTER, ASLINDA NOLUYORDURU ANLAT, BUNU KİMSE YAZMADIYI DEYİVER...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder