18 Şubat 2011 Cuma

ODA TV, E-POSTA VİRÜSLE DOSYA YÜKLEME MESELESİ DOĞRU DA OLABİLİR, YANLIŞ DA! DİYELİM Kİ DOĞRU! OLAY 28.11.10'DA OLMUŞ NİYE O TARİHTE HABER YAPMADINIZ!


.
Doğan Yurdakul'un ifadesine göre 28.11.10'da gerçekleşmiş saldırıyı (ki Oda TV, yaptığı haberde bu tarihe yer vermiyor!) niye 18.02.11'de haber yaptınız!
.
Bu "hacker" olayını -ki doğru da olabilir- tutuklamayla birlikte yeni mi fark ettiniz yoksa o tarihte biliyordunuz da bahanesini mi yeni buldunuz!
.
NTVMSNBC'NİN KONUYLA İLGİLİ HABERİ:
...Doğan Yurdakul, şöyle konuştu:
"Arkadaşlar, digital korsanlık yoluyla üretilmiş bir delil nedeniyle tutuklandılar. 28 Kasım 2010’da ofisimizdeki bilgisayara spam yani virüslü bir dosya gönderiliyor. Bir saniye tarıyor ve siliniyor. Dosya bilgisayarımızda kalıyor. 30 sayfalık bir ‘Ergenekon’la ilgili bir dosya. Arkadaşlar bu dökümanın çıktısı mahkemeye verilerek tutuklandılar."
.
Olayını detayını ve teknolojik mümkünleri bilmeksizin sadece açıklananlar üzerinden bir merak, bir soru!
.
EDİT: Soner Yalçın'ın Avukat Hüseyin Ersöz ise, dosya taşıdığı iddia edilen virüs e-postanın "Eylül" ayında gönderildiğini söylemiş!

1 yorum:

  1. demarkaj: ya arkadaşım teknik konuda madem bu kadar cahilsin, ne diye zorlama sorular soruyorsun? spam dediğin şey senin o an farkettiğin bir şey değilki. ayrıca adamlar teknik inceleme yaptırırken nasıl aynı gün haber yapsın bunu? çocuk oyuncağı mı bunun tespitini yapmak? haber yapmak bu kadar kolay bir şey mi ayrıca?

    YanıtlaSil