22 Şubat 2011 Salı

CEVAP VERİYORUZ: SONSUZA KADAR SÜRMEZ AMA SENİN ÖMRÜN DE BU "GÜÇ"ÜN SONUNU GÖRMEYE YETMEZ!


.
"Burası Türkiye, her şey mümkündür." demişsin ya, mesele de bu zaten!
.
Artık her şey mümkün olamıyor. Manüplasyon, operasyon o kadar kolay yapılamıyor. Hop Apo görderdim birinci parti, hop Derviş gönderdim sonuncu parti, olmadı hastanede çürük raporuyla çökerttim olamıyor! Faili meçhul cinayet de işlenemiyor artık, faili malum borsa, finans spekülasyonu da yapılamıyor! Ah olsa bin kere olurdu şimdiye dek!
.
21. yy, 19. yy ve 20. yy tarih ve coğrafyasından alacağını tahsil ediyor. Dolayısıylan bu işler asırlık mevzular. Ne ömrün vefa eder sonunu görmeye ne de irfanın önünü görmeye... (İrfan dedik de bak ne sızdı aklımıza... Ah evet, bu Tayyip de çok şey, Kaddafi'den Gazze nedeniyle insan minsan ödülü almış, şey yapmış... Niye böyle şey yapıp sonra şey yapmadıysa...)
.
Ha sen diyorsun ki, AKP gidince, eski usül devam... Valla orasını bilemeyiz, AKP gider, BKP gelir; CKP gider, DKP gelir ama "Yeni Türkiye" -kimin kim olduğu ve kime çalıştığı belirlenmiş, tasfiye, tesfiye ve ifşaa edilmiş halde, üstelik oriente edilenler de reoriente edilerek- yoluna -fora yelken- devam eder!
.
Elbette bizce...
.
Ama sen yine de bekle, Yehova'dan ümit kesilmez!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder