18 Şubat 2011 Cuma

DÜNKÜ SUSKUNLAR, KENDİ ARKADAŞLARI SANSÜRLENİP KOVULURKEN ÇIT ÇIKARMAYANLAR, BUGÜN NE KADAR DA CEVVAL OLDU! KİMDİR BU MEDYA DÜZENİNİN KURMA KOLLARI!











.
HÜRRİYET, "YAZAR SONER"İNİ TANIMAZDAN GELİYOR, ERTUĞRUL ÖZKÖK, SONER'İNE ÖVGÜ DİZİYOR, ODA TV DE HEPSİNİ "O YAZDI, BU YAZDI" DİYE MANŞETE ÇEKİYOR! ANCAK KİMSE KİMSEDEN UTANMIYOR! NE CUMHURİYET NE MEHMET FARAÇ NE HİKMET ÇETİNKAYA, NE MİNE G. KIRIKKANAT NE VATAN GAZETESİ NE GÜNGÖR MENGİ NE RUHAT MENGİ, NE EMİN ÇÖLAŞAN NE BEKİR COŞKUN NE HÜRRİYET NE ERTUĞRUL ÖZKÖK NE DE UZAN'IN ESKİ STAR GÜZELİ FATİH ÇEKİRGE!
.
BETER OLUN! İKİ YÜZLÜ VE YÜZSÜZ SAHTEKÂRLAR!

.

.
VAY ARKADAŞ NE DAYANIŞMAYMIŞ, HEPİCİĞİ "BİR İNTERNET SİTESİ SAHİBİ YAZAR SONER YALÇIN"I BEKLERMİŞ MEĞER!
.
HEY HEY HEY! BİR ZAMANLAR -LEMAN'DA- BUNLARIN ALAYINA BİRDEN DESTURSUZ GİREN NİHAT GENÇ DE OTURMUŞ, BU SURETLERİN GÖLGESİNDE GERÇEKLERİ YAZMIŞ! YÜRÜ BE NİHAT GENÇ, GERÇEK SENSİN, GÖLGE DE SENSİN:

.
ŞU KAPAK:
"tarihin belki de gelmiş geçmiş en çirkef, en ahlaksız haber kuruluşu olduğu halde onun üstünden basın özgürlüğü tartışması yapılması (hele ondan önce başka pek çok basın kuruluşu susturulmuş, hapse tıkılmışken) kanıma dokunuyor." (brick top, 18.02.2011 15:08 ~ 16:06)
.
BU BONUS: Yalan mı Vijdan!
.
BUNLAR DA:
Amiral gemisinin jilet tarihi 1
Amiral gemisinin jilet tarihi 2
.

.
AH SORMAYINIZ BAY ÖZKÖK, OKUYUNCA BİZİM DE MİDEMİZ PEK BİR BULANDI!

5 yorum:

  1. Acaba sahtekarlar kıbleleri abedeye dönenler olabilir mi
    dün abedenin yatagında olanlar bugun cezaevinde
    ise bugun abedenin YATAGINDA kim var
    f.koru mu m.baransu mu

    YanıtlaSil
  2. sonuçta "aynı bokun suyu" diyorsun yani

    YanıtlaSil
  3. demarkaj: bi tek sen mi akıllısın? bu kadar destek içine dert mi oldu? ayrıca "destek" adı altında hangi liboşun timsah gözyaşı döktüğünü, hangisinin Odatv`nin mağduriyeti üzerinden kendini aklamaya çalıştığını, hangisinin küfrettiğini gayet iyi görüyoruz. "dünkü suskunlar" diye kaç kişiyi sayabilirsin bu manşete çekilenlerden? zira birkaç tanesini unutmuşsun. artık özellikle mi, yoksa SEHVEN mi unuttun bilemem. Ertuğrul Özkök, Fatih Çekirge, Hasan Cemal, Mali Birand, biraz daha sıksan birkaç kişi daha. Bunlar dışında hangileri sustu, kim sustu? Sen o kurma kollarını git tetikçi Saman, Tarak vb. gazetelere sorarsan daha yerinde olur. Zira, Odatv`ye karşı içinde bu kadar metan gazı biriktiğini de çok fazla belli etmemeiş olursun.

    YanıtlaSil
  4. demarkaj: Öffffff, herşey bitti de sanki bir tek Odatv kaldı.. Bunun anlamı çekememezlik değil de nedir? Hangisidir, şimdi kestirmedim. Herneyse..

    YanıtlaSil
  5. demarkaj: Efendim, ne diyordunuz? Buyursunlar, naçizane bir TAALLUK. "http://www.odatv.com/n.php?n=abd-buyukelcisi-uzmanlarini-gizledi-2102111200". Ayrıca, makalenin içinden bir de BONUS verelim, "AKP iktidarının bütün canlılığıyla 10 yılını sürdürüyor olmasında ABD'nin rolünün olmadığına bu ülkede inanan tek bir aklı başında insan var mıdır?". Bunları geçtim, ABD`nin ergenekon polisine verdiği eğitimi ortaya çıkaran Odatv değil mi efe mi ne bir adam ile efemine ve efe mine?

    YanıtlaSil