4 Şubat 2011 Cuma

BAK ODA TV, SEÇİME 5 AY KALDI, ELİNİ ÇABUK TUT! NE YAPIP EDİP ENGELLEDİN ENGELLEDİN (!) YOKSA SENİN DE "BÜYÜK DAYI"NIN DA ÇANINA OTU TIKAYACAKLAR!


.
Zaten Mısır'ın koçanı senin "Büyük Dayı"ya (olumlu, olumsuz her türlü ihtimale rağmen) fena girdi! Alevi, Kürt, Terörist, Galatasaraylı, Tosun Torbalı... Yav kimi, neyi bulursan işte "vatan elden gidiyor" diye sokağa... "Sokak sokak, ev ev, meydan meydan direnişe..."
.
Üçtashashoşaftürk(!)teve'den de manüpilasyon geçmiyorsun artık!
.
[Oda TV açık/örtülü tezlerine göre kainatı İsrail/ABD tam kontrol ile idare ediyor. Onların "cık" dediği hiç bir şey olmuyor. Yaprak bile düşerken onlardan icazet alıyor. Değil ki AKP, değil ki Türkiye, değil ki Mısır halkı... Bir istisna ile ki Türkiye'de AKP'ye muhalefet edenler ile ona taaluk edenler hariç!]
.
BONUS:
DEDİK YA TÜM REFERANSLAR YANLIŞ VE HEP BİRBİRİNİ YALANLIYOR! ISRARLA İDDİA ETTİĞİNİZ GİBİ DAVOS/ONE MİNUTE (İSRAİL'LE DANIŞIKLI DÖVÜŞ BİR) TİYATROYSA BU
ŞAKLABANLIK TİYATRO DEĞİL! AKP/ERDOĞAN İSRAİL GÜDÜMÜNDEYSE BU KİN VE NEFRET NE!
.
BONUS 2: PROF. ÜMİT ÖZDAĞ'IN ŞU İDDİASININ (İSRAİL, AKP'YE SEÇİM ÖNCESİ HAYAT ÖPÜCÜĞÜ VERECEK!) GERÇEKLEŞMESİNİYSE ISRARLA BEKLİYORUZ:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder