5 Şubat 2011 Cumartesi

ODA TV "HALK TV'NİN ASIL SAHİBİ KİM" DİYEREK PARA BULAMAYAN 'KAYNAK KEMAL' YERİNE DENİZ BAYKAL'A GİYDİRDİN YA ÇOK PİŞMAN OLACAN SEÇİM HEZİMETİ SONRASI


.
Oda TV, Halk TV'de çıkan açıklamanın tek satırına değinmeden "meseleyi aydınlatmak (!) yine Oda Tv'ye düşüyor" diyerek Kemal Kılıçdaroğlu yönetimini temize çıkardı (ki kusurun kimde olduğunu bilmiyoruz, kimde olduğuyla da zaten ilgilenmiyoruz, OAH Bilokü), eski göz ağrısı Deniz Baykal'a kafadan giydirdi:

"...Baykal, Haziran 2011 seçimlerinden sonra tekrar CHP'nin kontrolünü ele geçireceğine inanıyordu. Hatta, 2012'de Erdoğan'a karşı cumhurbaşkanlığı-başkanlık seçimlerinde aday olma veya genel başkanlıkta kalma eğilimindeydi... Olmazsa tekrar parti kurup, Halk TV'yi de kendisi için çalıştırma eğilimindeydi... Bu nedenle Halk Tv, ya kendi kontrolünde olmalıydı ya da yok olup gitmeliydi..."

Olabilir bu da Oda TV'nin tercihidir. Ama uyaralım, 12 Haziran 2011 seçim hezimeti sonrası pusuda bekleyen Deniz Baykal CHP'yi karıştıracak, belki tekrar ele geçirecek! Oda TV, bu durumda nasıl tornistan yapacak!
.
Muhammed Çakmak (Cemaate saygı duyuyorum), Binnaz Toprak (AKP, ekonomiyi iyi yönetti) eleştirileri tornistan için -özellikle Muhammed Çakmak eleştirileri- yedekte tutulsa da o süreçte yetmeyebilir. Hatırlatması!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder