17 Haziran 2011 Cuma

"TAYYİBAN, SULTAN, PADİŞAH, DİKTATÖR" İDDİALARINA MARUZ KALAN BAŞBAKAN VERDİĞİ BU FOTOĞRAFIN AKSİNE CUMHUR/DEVLET BAŞKANI OLMAYIP HERKESİ YANILTACAK!*



"Yerini Abdullah Gül'e bırakacak" iddiaların tam aksine Gül'ü, AKP lideri ve başbakan yapmayıp "tekaüt"e çıkaracak, kendisi de cumhur veya devlet başkanı olmayıp 3. dönem sonunda -restorasyon döneminin (2002-2012) tüm hataları kendinde, sevapları "Yeni ve Yenilenmiş AKP'de" baki kalmak kaydıyla- "Yeni Türkiye"yi, önünde daha 2 dönem olan (1. dönem: 2011-2015, 2. dönem: 2015-2019, 3. dönem: 2019-2023) Ahmet Davutoğlu ile onun muhalefetteki rakibi Numan Kurtulmuş kardeşine "dikensiz bir gül bahçesi" nevinden bırakacaktır.

[ADAY OLMAYARAK YANILTACAKTIR -VE YANILTMALIDIR- Kİ, PADİŞAHLIK MANÜPLASYONUNDAN SİVİL DİKTATÖRLÜK MANÜPLASYONUNA SAVRULAN HASSAS MUHALEFET, ASIL YANILTMANIN BU VE BENZERİ MANÜPLASYONLAR OLDUĞUNU ANLASIN! ÜLKENİN RADYATÖRÜNE SU YÜRÜSÜN, MOTOR SOĞUSUN!]

AKP'nin lider ve kadroyu ta başından 3 dönemle sınırlaması, Ahmet Davutoğlu'nun ta 2002'den beri AKP'nin beyin takımı içinde olduğu halde 3 dönemi zayi olmasın diye mebus yapılmaması ve Abdullah Gül'ün "görev talep edilmez, verilir" meşrebinin hilafına görevi/makamı/koltuğu -ısrarla- talep ederek sırasını savmasından hareketle kuvvetli zannımızdır. Ol sebep Recep Tayyip Erdoğan gönüllü, Abdullah Gül zorunlu tekaüttür.






[!] Bu yazılanlar, Blogger izin verdiği sürece -2012'de, 2023'te ve esasen 2030'da dönüp bakılmak üzere- burada kalacaktır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder