17 Haziran 2011 Cuma

EY HALK/MİLLET/ULUS VE EY DEVLET SEN İSTESEN DE İSTEMESEN DE "TARİH" SENİ İTE KAKA AMA ZORLA GÖNÜLLE İLLA VE DE MUTLAKA "MİLLÎ İSLAMÎ DEVLET" KILACAK!


(Türkiye Etki Alanı Haritası. Koy pergelin bir bacağını Ankara'ya, diğer bacağıyla da 1. kademede 1.000 KM, 2. kademede, 5.000 KM, 3. kademede 10.000 KM, 4. kademede 20.000 KM'lik daireler çiz!)

Doğa, fizik boşluk kabul etmez! AB çöktü, ABD çöküyor; Çin hızla yükseliyor.

Tarih/kader/konjonktür bu gücün (batı, batıl) karşısına bir güç (doğu, doğru) gerek ki birinci halkada komşu ülkeleri, ikinci halkada bölge ülkeleri, üçüncü halkada İslam ülkeleri ve dördüncü halkada üçüncü dünya ülkelerini kapsayan katmanlı bir yapıyı sevk ve idare eden (yönetici değil, yürütücü; emperyalist olmayan emperyal güç) olarak Türkiye'yi zorluyor, çağırıyor, itiyor, hazırlıyor, yapıyor.

Türkiye "şekil, kabuk, isim, form, tabela" değil "fonksiyon" (dikkat fonksiyon) yönünden adı konulmamış ve adı konulmayacak bir "Millî İslamî Devlet"tir!

1.000 yıllık (esasen 5.000 yıllık) devlet/millet geleneğini "hovarda" ellerin maharetiyle bozdurup bozdurup harcayan, boynunda yaftasını taşıdığı "emanet" künyesine rağmen gafillikten hainliğe kadar bin türlü kılığa sokulan "hayırsız evlat", kendisine enfiye çektirip çektirip hafıza ve hatırasına tecavüz eden ve ettirenlerin kim olduğunu görmüştür!

İçeride Türk'le, Kürt'le, Müslüman'la, Alevi'yle, solcuyla, azınlıklarla (yani topyekûn kendisiyle); dışarıda yakın, uzak tüm komşularıyla küs, kavgalı hatta düşman olan bir devletin, milletin yaşayamayacağını artık anlamıştır!


[2003-2007 ARASI GEMİ AZIYA ALAN MİSYONERLİK, ON BİNLERCE KİLİSE EV, ÜLKE TOPRAKLARININ YABANCIYA SATIŞI, DİNLERARASI DİYALOG, PROTESTANLAŞTIRMA, ILIMLI İSLAM, FENER'DE EKÜMENİK PATRİK, ESKİ İSTANBUL'DA YENİ BİZANS, TRABZON'DA PONTUS, KUZEY KIBRIS'TA PEŞKEŞ VS... VS... MANÜPLASYONLARI NEREYE GİTTİ! BAŞTA YUNANİSTAN, AB, ABD EKONOMİK (VE SİYASİ) OLARAK BATMIŞ VE BATACAKKEN BİR DAHA DA GELİR Mİ DERSİN ULUSALCI, MİLLİYETÇİ, ÜLKÜCÜ, MİLLİ GÖRÜŞÇÜ, VATANSEVER GENÇ!]


Sevr'le korkutup (!) -savaştan muzaffer olarak çıktığın halde- Lozan'ı imzalatanların hâlâ ve hâlâ Sevr'le korkutup soğuk savaş şartlarını dayatanların içeride ve dışarıda kim olduğunu bilmektedir!

Biraz daha bekle ki -kahraman sosuna batırılmış hainlere karşılık hain çamuruna bulanmış kahramanları- "hesap kesim tarihi" yaklaşıp da bütün defterler açıldığında, sen de bileceksin! Belki kısmen, belki tamamen ama illa ki bileceksin!

2012'yi bekleyin! 2023'ü bekleyin! 2030'u bekleyin!

Bunu (bu oluşu) ne AKP ne cemaat ne cemiyet ne de -sanal veya değil- başka bir güç yapacak, ne CIA ne MOSSAD ne de BND elgelleyebilecek! Bunu tarih yapacak, zaman gerçekleştirecek, kader de muhkem hale getirecek!

'Öyleyse bekleyin, biz de sizlerle birlikte bekleyenlerdeniz...'

SONUÇ:
"ONLAR BÖYLE BİR TUZAK KURDULAR, BİZ DE KENDİLERİ FARKINDA OLMADAN ONLARIN PLANLARINI ALTÜST ETTİK." -27:50-


"YENİ OSMANLI/NEOTTOMAN"A DİAR:
[!] İÇ VE DIŞ BASINDA, İÇ VE DIŞ POLİTİKADA NİCEDİR PİYASAYADA SİRKÜLE OLAN "YENİ OSMANLI/NEOTTOMAN" KAVRAMI BU ADI KONULMAMIŞ FONKSİYONELLİĞİ DURDURMAK, ÖNLEMEK VE/VEYA ONUN ÜZERİNDEN ÖN ALMAK, ÖÇ ALMAK, ENGELLEMEK, KORKU SALMAK, KORKU YAYMAK, TARİHSEL BİLİNÇALTINI DÜŞMANLIK DUYGUSUYLA ORTAYA ÇIKARMAKTAN, BU ADI KONULMAMIŞ FONKSİYONELLİĞE BİR TABELA TAKMAKTAN VE ESASEN KAMUOYU, PİYASA VE SİYASETİ DÜNYA ÇAPINDA ETKİLEME ÇABASINDAN İBARETTİR! TEŞBİHTE HATA OLMADAN İFADE EDELİM Kİ; ADALET ÖRNEĞİN NATO, IMF, CIA ELİYLE GELSE NE OLUR, ZULÜM ÖRNEĞİN İSLAM BİRLİĞİ, TÜRK BİRLİĞİ, ARAP BİRLİĞİ ELİYLE GİTSE NE OLUR! MAKSAT TABELA DEĞİL, FONKSİYONDUR!

9 yorum:

  1. ab çöktü abd çöktü diyosun hiç bir şey üretemeyen ne arabası ne uçagı olan türkiye uçuçak he öyle mi diyosun sana osman baydemirden gelsin has...tir....
    Sıcak iklimin tempel araplarınıda kapsayaçak üreten büyüyen türkiye???
    çok çok kömiksin

    YanıtlaSil
  2. http://odatvninatladigihaberler.blogspot.com/2011/05/amariqa-diyorum-bop-diyorum-taseron.html

    YanıtlaSil
  3. Heyyyy efemine onu bunu boşver gündem çok sıçak
    suçlu değil zanlı olan vekilleri serbest bırakmıyor senin tosunçuklar ülke nireye gitmekte bi yorum yap????????

    YanıtlaSil
  4. türkiyede bilinen 6 milyon işsiz var demek ki bunların yarısı da akepeye verdi OYU
    dediğin projeler gerçekleşiyosa neden bu işsizlik
    birde milleti kek buldun şu altay tankının parçaları gövdesi motoru nerde üretiliyor onuda yaz.
    Vestele arçeliğe dönmesin olay Çinde yaptır manısada legoyu birleştir ondan sonra yerli sermaye komiksin kömiiiiikkkkkkkkkkk

    YanıtlaSil
  5. Kardeş,

    Milli ve İslami devlet aynı zamanda faiz ekonomisinden beslenen bir emperyal güç nasıl oluyor?

    Faiz ekonomisinden beslenen ülke İslami değildir, müslüman görünümlü kenz toplumudur. Böyle bir toplum da ümmet falan olamaz.

    Anladın mı neo-şakirt kardeşim?

    YanıtlaSil
  6. ziro faiz:

    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&biw=1003&bih=592&q=ba%C5%9Fbakandan+s%C4%B1f%C4%B1r+faiz&oq=ba%C5%9Fbakandan+s%C4%B1f%C4%B1r+faiz&aq=f&aqi=&aql=undefined&gs_sm=e&gs_upl=5544l7950l0l5l5l0l0l0l1l250l1078l0.1.4l5

    YanıtlaSil
  7. benden önceki yorumda link veren arkadaş;

    başbakan her zaman olduğu gibi bol keseden konuşmuş.

    faiz ne demek? nominal faiz ne demek, reel faiz ne demek? bu kadar cari açık olan bir ülkede reel faizin sıfırlanması mümkün mü?

    faizlerin sıfırlanması genellikle ekonomik durgunluk dönemlerinde tüketiciyi etkilemek için kullanılır. çünkü sıfırlanan reel faiz değil, nominal faizdir. nominal faiz de göstermelik faizdir.

    reel faizin sıfırlanması için bileşik faiz diye bir şeyin olmaması lazım. saçma sapan şeylere bel bağlamayın.

    YanıtlaSil
  8. AKP bir ABD işbirlikçisidir. Tıpkı Demokrat Parti gibi, tıpkı dönemin Özal`lı Anap`ı gibi. Bunlar su katılmamış Amerikan işbirlikçileridir. Bunu anlamamak için insanın ileri derecede gerizekalı olması lazım. Gerçi anlayanlar var da menfaatleri çok keseleri bolca parayla dolu "takunyalı müminler" olduğu için görmezden gelirler. Bu Amerika`dan devşirme sözde müslümanlara Hazreti Mevlana`nın bir lafı var; zalime kulluk edenler köpekleşir!

    YanıtlaSil
  9. Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) Türk kamuoyunda hoş karşılanmayınca ismi YENİ OSMANLI (neo-osmanlı) şeklinde değiştirildi. Haliyle bazı arkadaşlar da rüya görmeye başladı. E ne diyelim. Rüyalarda buluşuruz, bu şarkıyla avunuruz. : )

    YanıtlaSil