7 Haziran 2011 Salı

ŞUNU HARBİ ÇOK MERAK EDİYORUZ: ÜLKE BÖLÜNMEYE GİDİYORSA BU NE 2023 VİZYONU, BORÇ BATAĞINDAYSA 545 MİLYAR $ İHRACAT, KELLE BAŞI 30 BİN $ GELİR HESABI!



AKP, ülkeyi siyasi ve ekonomik olarak uçuruma sürüklüyorsa ki yıllardır, ısrarla bu iddia ediliyor. Tamam ve diyelim ve bunu doğru kabul edelim.

Her yünden uçuruma sürüklenen bir ülkenin iktidarı bir yana muhalefeti nasıl oluyor da iddia edildiği gibi ölüm kalım meselesi ortadayken gelecek vizyonu, planı açıklayabiliyor, üstelik bunu ilk açıklayan parti olan AKP ne veriyorsa 5 fazlasını vereceğim denilerek...

Ülkeyi bölüp parçalayacak AKP, 2023 vizyonu açıklıyor.

Ülkenin 6 ay, 1 yıl sonrası bile yok diyen partiler, CHP, MHP de 2023 vizyonu açıklıyor.AKP iddia edildiği üzere bitmiş, batmış, çökmüş, yok olmuş bir ekonomik yapı içinde dünyanın en büyük 10. ekonomisi olmayı vaad ediyor. İhracatı 500 milyar dolara, kişi başı geliri 25 bin dolara, GSMH'yı da 2 trilyon dolara çıkaracağını söylüyor.

CHP ve MHP'de siyasi olarak bölünecek, dağılacak, yok olacak; ekonomik olarak da çökmüş ve daha da çökecek borç batağındaki ülkeyi AKP'nin rakamlarından bile fazlasını söyleyerek 2023 ekonomi vizyonu açıklıyor:

İhracat, 545 ila 600 milyar dolar, kişi başı gelir 30 bin dolar, toplam gelir 2,5 trilyon dolar...

E hani batıyorduk! Batan, biten ülkeye "ekonomik ve siyasi 2023 vizyonu" ne gerek değil mi!

O zaman bunu ilk dile getiren AKP doğru söylüyor ve doğru yolda gidiyor!

Ya da aynı şeyleri aynı doğrultuda ifade edenler olarak üçünüz, dördünüz, topunuz birlikte yalan söylüyorsunuz!



TAALLUK:
VALLAHA MI!

YUNANİSTAN EKONOMİK/SİYASİ/SOSYAL KRİZDEN ÇIKARSA KIBRIS'I ALIP BİZANS'I KURACAK VE PATRİK'İ EKÜMENİK ŞEYDEREK SEVR PİŞİRECEKMİŞ AB/D'YLE BİRLİKTE!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder