14 Haziran 2011 Salı

12.06.2011'DE TÜRKİYE'NİN ÖNÜ 'ZAHİREN' DE AÇILMIŞTIR! TÜRKİYE, 2012'DEKİ 'RESTORASYON' İLE 2030'DAKİ 'TEKAMÜL'E KADAR -inş- DURMADAN DEVAM EDECEKTİR!


(Türkiye Etki Alanı Haritası)

SONUÇ:
Bunu "21. yy coğrafya ve tarihinin 19. yy ve 20. yy'dan 20 yıllık gecikmiş alacağını tahsile başlaması" olarak değil de "AKP, cemaat, Tayyip, kadrolaşma, tarikat, BOP, ulus devlet, cahil halk, irtica, ulus devlet, bölünme, emperyalizm, ılımlı İslam..." gibi sembol ve zahirler üzerinden okuyan herkes tekrar ve tekrar ve tekrar ve tamamen ve kesinlikle yanılacaktır!

"BOP'ÇU (!) TAYYİP"İN 12 HAZİRAN 2011 SEÇİM AKŞAMI 'BALKON KONUŞMASI'NDAN BİR ALINTI YAPALIM VE BU MEVZUU TA 2030'A KADAR BİTİRELİM:

"GÖZLERİNİ TÜRKİYE'YE ÇEVİRMİŞ, TÜRKİYE'DEN GELECEK HABERLERİ BÜYÜK BİR HEYECANLA TAKİP EDEN
BAĞDAT,
ŞAM,
BEYRUT,
KAHİRE,
TUNUS,
SARAYBOSNA,
ÜSKÜP,
BAKÜ,
LEFKOŞE
VE DİĞER TÜM DOST VE KARDEŞ ÜLKE BAŞKENTLERİNİ, HALKLARINI BURADAN MUHABBETLE SELAMLIYORUM. BUGÜN BENİM TÜRK KARDEŞİM, KÜRT KARDEŞİM, ZAZA, ARAP, LAZ, GÜRCÜ TÜM KARDEŞLERİM 74 MİLYON KAZANMIŞTIR. YOKSUL KARDEŞİM, KİMSESİZ KARDEŞİM KAZANMIŞTIR. BUGÜN KÜRESEL ÖLÇEKTE MAZLUMLARIN MAĞDURLARIN UMUDU KAZANMIŞTIR. İNANIN BUGÜN İSTANBUL KADAR, SARAYBOSNA KAZANMIŞTIR. İZMİR KADAR BEYRUT KAZANMIŞTIR. ANKARA KADAR ŞAM KAZANMIŞTIR. DİYARBAKIR KADAR RAMALLAH, BATI ŞERİA, KUDÜS, GAZZE KAZANMIŞTIR..."
.
...
.
[!] Bu yazılanlar, Blogger izin verdiği sürece -2012'de, 2023'te ve esasen 2030'da dönüp bakılmak üzere- burada kalacaktır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder