12 Nisan 2011 Salı

11 AY ÖNCE MİLLETİ, KILIÇDAROĞLU'YLA GÖKLERE UÇURDUĞUNDA "NİHAT GENÇ, AYAKLARIN YERE BASTIĞINDA GÖRECEĞİZ SENİ" DEMİŞTİK! GÖRDÜK YERE BASMIŞ BİRAZ...



KEMAL KILIÇDAROĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADIĞI GÜNLERDE AKLIN BİR KARIŞ HAVADA OLDUĞU YAZI: Allah Türkiye’ye göklere uçma şansı verdi. .

11 AY SONRA AYAKLARIN SUYA DEĞDİĞİ YAZI: Hastayım, yaşıyorum. (Aslında bu yazının başlığı tam da yazının içinde geçtiği üzere "ÇARESİZLİK DİKTATÖRLÜĞÜ" olmalıydı.)

İLGİLİ YAZIDAN TEK CÜMLE: "...Bizi ve kalemimizi bir bok sanıp yazılarımızı okuyan okuyucularımdan özür dilerim, söz, kendimi sizlere affettirmek için daha akıllı daha düşünceli bir yazar olmaya gayret edeceğim..."

TÜM BUNLARIN ÖTESİNDE EN BOMBA BİZCE ŞU: İKİ AŞIĞIN HALVET ROMANTİZMİYLE VERİLEN KEMAL KILIÇDAROĞLU NİHAT GENÇ BULUŞMASI:


HADİ ORADAN DA BİR İKİ CÜMLE ALALIM: "...A.İ.B: Bu biraz romantik oldu işte. Sanki ilk kez sevgilisiyle buluşmaya giden aşıklar gibi beklemişsiniz ya da ne bileyim, sevgiliyi ilk gördüğünde gözlerini kapatan aşıklar gibi. N.G: Valla tam öyle değil ama belki de böyle.. Sadi’nin lafıdır, derdini derdi olana söyle..."


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder