25 Ocak 2011 Salı

ODA TV CİĞERİM, BU AÇIKİSTİHBARAT SENİ AÇIKÇA KISKANIYOR! ONLAR BELGELERE SAĞ TIKLAYAMADIĞI İÇİN YAPIYOR BUNU HEP! ODAOSMAN ABİ PÜSKÜRT BU SALDIRILARI


.
Cahiller "Delil" Tartışıyor, Birileri Eğleniyor
Bu "Ulusalcı" Medya ile "Aydınlık"a Çıkılır mı? - I
.
ÖZET GEÇELİM:
"...BUNCA YIL AYDIN DOĞAN'IN GAZETELERİNİ "BASIN" BELLEMİŞ OLAN AHÂLİ, 80 YAŞINDAKİ KOSKOCA MEDYA PATRONUNUN AKP'Lİ MALİYE MEMURLARINCA ESİR ALINIP, BESLEDİĞİ TÜRLÜ ÇEŞİTLİ KALEM FIRILDAĞININ, SANDALYE OĞLANININ, AKLI ÜREME ORGANINDA "KADIN YAZARININ" RUS PAZARINA DÖKÜLMESİ SONUCU "BASINSIZ" KALMANIN ÜZÜNTÜSÜYLE, ÇAREYİ "VAJİNA YIKANIR MI" DİYE HABERLER YAPAN VE BU HABERİ HAFTANIN EN ÇOK OKUNANLARI LİSTESİNE GİREN "ULUSALCI" İNTERNET SİTELERİNE SARILMAKTA BULMUŞTUR. ÖFKELİ, ÇARESİZ VE BİR O KADAR DA TEMİZ KALPLİ OLAN HALKIMIZ, "KURTAR BİZİ YA RESULALLAH!" NİDÂLARIYLA, "VAJİNA YIKANIR MI?" SORUSUNU ORTAYA ATAN, BU HABERİN DERECESİZ TIKLANDIĞINI GÖRÜNCE "VAJİNA YIKANIR MI'NIN YAZARI, BAKIN BU KEZ HANGİ KONUYA EL ATTI?" DİYE BİR "ÖZEL HABERE" İMZA ATMA SEVİYESİZLİĞİNİ İÇİNE SİNDİREBİLEN "ULUSALCI" SİTENİN PAÇASINA YAPIŞMIŞTIR. TÜRLÜ ÇEŞİTLİ NİCKNAME'LER EDİNİLMEK SURETİYLE TAŞKIN HİSSİYATLAR KALEME ALINMAKTA, "PARTİ KUR", "TV KUR", "GAZETE ÇIKAR", "BANKAYA HESAP AÇ PARA YATIRALIM"..."ÖL DE ÖLELİM" ŞEKLİNDE YORUM YAZMA MÜCADELESİNE GİRİŞİLMEKTE, BİTAP DÜŞENE KADAR COŞULDUKTAN SONRA "EEE DAHA DAHA NASILSINIZ FAZLI BEY'CİĞİM VALLA ÖZLEMİŞTİK YORUMLARINIZI" ŞEKLİNDE "KABUL GÜNÜ" MUHABBETİNE GEÇİLMEKTEDİR. SABAHTAN AKŞAMA KADAR İNTERNETİN BAŞINDA SAHTE İSİMLE YORUM YAZAN BU YİĞİTLERİN GAZINA GELEN OSMAN PAMUKOĞLU PAŞA, "VAHŞİ KAPLAN", "VURUR GEÇERİM", "GAZABIMDAN KORK", "TÜRK GELİYOR" VS. GİBİ İSİMLERLE İNTERNET SİTESİNE ÜYE OLMUŞ 100 BİN ADET CİHANGİRE RAĞMEN 50 KİŞİYLE MİTİNG YAPMIŞTIR... AYNI ŞEKİLDE "BİZ KAÇ KİŞİYİZ" HAREKETİNİ BAŞLATMIŞ OLUP DA TAM 1 MİLYON YİĞİT VATAN EVLADINDAN ÖDÜNÇ KONTÖR ALMIŞ OLAN TUNCAY ÖZKAN, TUTUKLANDIĞINDA BEŞİKTAŞ ADLİYESİ'NİN ÖNÜNE SADECE 100 KİŞİ GELMİŞTİR..."VAJİNA YIKANIR MI" HABERLERİYLE REYTİNG YAPAN İNTERNET SİTESİNİN, TAYYİP ERDOĞAN İLE ANLAŞMAZLIĞA DÜŞMÜŞ OLAN İSRAİL İLE AÇIKÇA FLÖRT ETMESİ DE SESİNİ DUYURACAK YAYIN ORGANI BULAMAMAKTAN MUZDARİP HALKIMIZCA GÖRMEZDEN GELİNMEKTEDİR. "TAYYİP ERDOĞAN GİTSİN DE NASIL GİDERSE GİTSİN" ŞEKLİNDEKİ HAKLI BIKKINLIK, İSRAİL İSTİHBARATINA ATATÜRKÇÜ VE CUMHURİYETÇİLER ARASINDA KENDİSİNE YER AÇMA FIRSATI YARATMIŞ, BU KANLI DEVLET AKP İKTİDARINA TEPKİ DUYAN LAİK-KEMALİST KESİMİ YÖNLENDİRMEYE GİRİŞMİŞTİR. "VAJİNA YIKANIR MI ODASI"DA BU "FIRSATI" YÜZSÜZCE VE APAÇIK BİR BİÇİMDE İŞBİRLİĞİNE DÖNÜŞTÜRMÜŞTÜR. TAYYİP ERDOĞAN'IN KASIMPAŞA'DAN MAHALLE ARKADAŞI, KUDÜS'TE MUHKİM RAFAEL ABİ'NİN "VAJİNA YIKANIR MI?" SİTESİNDEN YAPTIĞI "RESMİ DUYURU" VE YÖNLENDİRMELERE, DUYGUSAL YORUMCULARIN İNFİALİNİ GÖZE ALARAK "DİKKAT" DİYORUZ..."
.
Eski Cinayetler Eski Efsane ; Yeni Cinayetler Yeni Efsane Yaratır
İktidar Sansürlerse Muhalefet Edersin; Muhalefet Sansürlerse?
OdaTV'nin marka değerini yükseltmeye devam
İsrail'in derdi OdaTV'yi gerdi
Oda TV okuyucularını yanıltıyor
Üç Program, Üç Megalomani ; Bir de OdaTV
.
Oda Osman Abi, püskürt bu saldırıları, şöyle bir yanıltma yapabilirsin meslelam:
(Öncekilerde olduğu gibi "yandaş medya, kalemler" deme kimse bunu yemiyor çünkü...) "Sözcü'ye beni işe alın, diyebilmek için Oda TV'ye saldırmış" diyebilir misin! Bizce diyebilirsin!
.
* * *
.
Oda Osman Abi, Açıkistihbarat'a haddini elbette bildirecektir ancak şu konuya değinmeden geçmeyelim:

İlgili yazıda geçen...

"Sekiz yıldır iktidarda olan bir parti, bunca istismara, yoksullaştırmaya, yolsuzluğa, her türlü bölücülüğü sürekli körüklemesine, devletin ayaklar altına alınmasına ve ülkenin her alanda yangın yerine çevrilmesine rağmen oylarında neden belirgin bir azalma olmaz?"

sorusu gayet yerinde ve halen (onca bölünme, yıkılma propogandasına rağmen baraj sınırında gezen MHP vechesinden de) cevaplanmayı beklemekle birlikte;

Türkiye'deki siyaset kurumunu toptan 'gayrımeşru' ilan eden...

"...Halkın büyük bir çoğunluğu, iktidar partisinin seçim hilesi yaptığı şüphesini taşımaktadır. Ulusal bilişim altyapısı, tamamen küresel tekellere terkedilmiştir. Dünyadaki bütün seçimler artık bir tiyatro oyunundan başka bir şey değildir. İstenilen parti bilgisayar başında iktidara getirilebilmekte, seçmen eğilimleriyle çocuk oyuncağı gibi oynanabilmektedir..."

iddiasına rağmen, nasıl oluyor da

"...Haziran ayına kadar gerçek anlamda milli bir parti ortaya çıkarılamayacağına göre AKP'nin gitmesini isteyenler yine CHP'ye oy vereceklerdir...MHP de Haziran seçimlerinde aynı "çaresizlikten" dolayı desteklenecektir. Bağırlara taş basılıp bu partilere oy verilecektir..."

denilerek tümden 'gayrımeşru' olan sistemin içindeki partilerden/politikalardan 'bir umut/bir umutsuzluk' olarak bahsedilmektedir.

Açıkistihbarat'ın böyle bir iddiası, tespiti, derdi varsa yapması gereken, gayrımeşru sisteme ve sistemin oyuncularına (bu iddiadan hareketle 'oyuncaklarına' mı demeliydik) dair eleştiri değil, sistemi toptan reddetmektir. Zira, -iddia ettiği gibi- mevcut bilişim altyapısıyla (ve/veya sistemi ayakta tutan mevcut diğer unsurlarla) sonuç almak mümkün gözükmemektedir.
.
Öyle değil mi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder